Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

vver440-dukátový spekulant

25. 10. 2010 22:41
hm-to se mi líbí

dávám si další karmu. pumpičkářský náplavy z asie si budou tak dlouho stěžovat, až dostanou křapíky.

takže-pro autora-vysmahni tam, vodkuďs ses do prahy naplavil. nezapomeň vzkázat potenciálním gastarbajtrům, že pražáci sou lůza..;-D

a nakonec-přestaň dělat moravě vostudu-díky takovým, jako ty se všichni moravákům smějou;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

štěpa

25. 10. 2010 22:34
Souhlas

Dobrý den pane Severo. Důležité je se ozvat, já se vždy ozvu a tady v Čechách už do hospody nechodím. U nás v regionu je to velká bída. Víno piju od svého soukromého vinaře, poněvadž ty patoky co prodávají v restauracích se nedají pít a do hospody si raději zajedu do Rakouska. Tam se na mě v každě hospodě smějí, úslužností by se mohli zlomit v pase a vždy mě rádi vidí. Český číšník je otrávený, neúslužný a protivný, všechna jídla jsou stejná. Zkuste si dát u nás např. rösti, krokety apod., vše je prefabrikát z Makra. V Rakousku je vše domácí a velmi chutné. V poslední rakouské hospodě se najím lépe než v jakémkoli i luxusním hotelu. U nás jsou pouze luxusní ceny, kvalita však silně pokulhává. U nás bolševik zpřetrhal rodinnou tradici. Na západ od našich hranic mají některé hospody i 200 letou tradici a rodinný přístup, kdy je vidět, že host nesmí odejít zklamán. Přeji Vám na Vašich výletech více lepších hospod a ozvěte se, ty naše hospodské musíme vychovávat po vzoru Zdeňka Pohlreicha.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1434x
Narodil jsem se vinařském kraji a dodnes tam bydlím. Víno jsme poznal i z pohledu francouzského konzumenta, když jsem před časem učil na lyceu v jihofrancouzském Nimes. Ten o něm ví mnohem víc než to, že se po něm točí hlava. Vždyť víno je tam součástí tělesné kultury. Chci, aby tomu tak bylo i u nás. Aby český spotřebitel už nebyl obětí marketingových hrátek obchodníků. Aby pochopil, že víno není to samé jako nápoj vinného typu.

Seznam rubrik